Bedrijvenportfolio

Walraven

Sector: Leden

Over Walraven

Walraven werd opgericht in 1942. Onze oprichter, de overgrootvader van onze huidige CEO, was een uitvinder met een passie voor eenvoudige en slimme oplossingen. En nu, meer dan 80 jaar later, zijn we een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche en nog steeds gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met ons brede productassortiment en onze jarenlange expertise kunnen we complete oplossingen bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook.

Onze producten zijn klein ten opzichte van de potentiële grote projecten waar ze in worden gebruikt. Maar het zijn de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken. Doordat ze goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn onze productsystemen zowel tijdbesparend als duurzaam en maken ze het leven van installateurs over het algemeen een stuk makkelijker en effectiever.

Volledige procesbeheersing
Als producent behouden we controle over ons volledige proces; van concept tot productie, service tot technische ondersteuning, waardoor we flexibel en innovatief kunnen zijn en onze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze producten zijn intensief getest door zowel onszelf als door externe instituten en voldoen aan internationale en nationale standaarden. Door continue ontwikkeling van onze productsystemen, het delen van onze kennis, verder denken dan alleen onze producten en het binden van onze klanten door uitstekende service kunnen wij onze filosofie blijven uitdragen: waarde creëren op een slimme manier.

Een multinational met een hart
Hoewel we producten produceren, gaat het bij Walraven vooral om mensen. Daarom willen we een duurzaam verschil maken door het opbouwen van een multinational met een hart. De kern is om altijd over de lange termijn te denken en als familiebedrijf is dat heel natuurlijk voor ons. We geven om onze medewerkers, onze innovators, onze familie, en we geven om u, onze klant. Uw werk elke dag en op elk niveau effectiever maken is wat ons drijft. Daarom gebruiken we onze expertise om slimme oplossingen te ontwikkelen die elke dag waarde voor u toevoegen. Dat is waarom professionals wereldwijd kiezen voor Walraven. Of het nu gaat om het bouwen van een starterswoning of een wolkenkrabber.

Bron: https://www.walraven.com/nl/over-walraven/