DigiC is finalist voor de Circular Awards 2024!

De Circular Awards 2024 worden toegekend aan innovatieve en circulaire projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die een buitengewone bijdrage leveren aan de bevordering van de circulaire economie. De awards worden georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland Circulair! en gesteund door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

29 februari 2024 1 minuut

Dit jaar zijn er vier categorieën waarin prijzen worden uitgereikt. Business, Public, Circular Chain en Circular Heroes. Bij deze laatste categorie wordt één persoon in het zonnetje gezet die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de circulaire transitie in Nederland.

Uit een lange lijst aanmeldingen is DigiC geselecteerd als één van de drie finalisten voor de Circular Awards, categorie Public. De twee andere finalisten in deze categorie zijn Closing the loop: het eerste hergebruikte viaduct en PHA2USE. Op basis van criteria als circulariteit in de strategie, gemaakte impact, samenwerkingen met anderen in de keten en het businessmodel heeft een vakjury bestaande uit gerenommeerde experts de finalisten gekozen.

Wij zijn enorm trots dat we geselecteerd zijn voor deze award, maar vooral dat we samen met onze leden bij kunnen dragen aan het schaalbaar én betaalbaar maken van circulair bouwen. DigiC bestaat immers dankzij de kennis, ervaring en inzet van haar leden. Alleen samen kunnen we de transitie naar een circulaire bouweconomie versnellen!

De Circular Awards 2024 worden op donderdag 14 maart tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie uitgereikt. We hopen natuurlijk in de prijzen te vallen, maar zijn al enorm trots dat we een plekje in de finale hebben weten te bemachtigen.

Benieuwd naar de finalisten in de andere categorieën? Het officiële persbericht vind je hier.

Op de hoogte blijven van innovaties en ander ondernemersnieuws?