digiGO D-Day 2024

De D-Day is hét jaarlijkse evenement van digiGO voor digitale innovatie en samenwerking binnen de ontwerp-, bouw- en technieksector. Hier wil je bij zijn!

16 oktober 2024 Spant! Doctor Abraham Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum Meld je aan!

Wat zijn de D-Days?

De D van de digiGO D-Day staat voor ‘Digitaal, Data, Delen, Durven en Doen’. De D-Day werd voor het eerst georganiseerd in 2015 door het BIM Loket, als hét jaarevent over digitalisering in de gebouwde omgeving. Afgelopen jaar nam digiGO dit stokje over en in 2023 is dit event uitgebreid tot twee dagen. In 2024 zijn de D-Days ook weer dé plek waar je collega’s uit de sector kunt ontmoeten.

D-Day 2024 | 16 oktober 2024

Meld je nu (vrijblijvend) aan voor de D-Day en blijf op de hoogte van de laatste updates. Ook dit jaar zit het evenement bomvol inspirerende digitale toepassingen, innovatieve praktijkvoorbeelden en maken we de verbinding tussen verschillende sectoren binnen de keten. Uiteraard zal ook de felbegeerde digiDare Award worden uitgereikt. Mis het dus niet!

  • Keynotes van toonaangevende sprekers over de laatste digitale ontwikkelingen;
  • Deelsessies over standaarden, informatiemanagementtools, referentiearchitectuur, het digitaal stelsel en nog veel meer belangrijke onderdelen voor digitalisering, waarbij we net als vorige edities weer flink in de inhoud duiken;
  • Bovendien is er een informatiemarkt waar je kennis kunt maken met actuele digiDeals: projecten waarbij volop wordt gewerkt aan concrete digitale oplossingen;
    En last but not least: tussen de bedrijven kun je weer volop netwerken!

Op de hoogte blijven van innovaties en ander ondernemersnieuws?