Home

Sluit jouw organisatie aan bij DigiC!

Is jouw organisatie actief in de bouw? En hebben jullie ambities op het snijvlak van digitalisering en circulariteit? Sluit dan als organisatie aan bij ons programma!

 

 

Bij DigiC verwelkomen we jullie graag als supporter!

Als supporter van DigiC krijgen jullie kosteloos toegang tot het DigiC netwerk én kunnen jullie gebruik maken van onze algemene diensten. Alleen samen, met de gehele keten, kunnen we de bouwopgave circulair maken. Doe jij ook mee? Sluit je aan bij DigiC door onderstaande vier punten te onderschrijven!

Doe mee!

1. In actie komen

Mijn organisatie begrijpt hoe kritiek klimaatverandering is en hoe we actief moeten bijdragen aan een betere leefomgeving. Wij beloven ons best te doen om op een zo duurzaam mogelijke manier bij te dragen aan de woningopgave.

2. Het begint bij onszelf

Wij zullen het goede voorbeeld geven in onze activiteiten en duurzaamheid en circulariteit in onze interne bedrijfsvoering opnemen. Wij zullen duurzaamheid en circulariteit in onze dagelijkse bezigheden integreren en met onze collega’s samenwerken aan duurzame verandering.

3. Samen maken we het verschil

Wij begrijpen dat alle partijen in de bouwsector het verschil kunnen maken door onze krachten te bundelen om door middel van digitalisering de circulaire bouw te versnellen. Alleen samen, met de publieke en de private sector, kunnen we de bouweconomie circulair maken.

4. Kennisdelen en luisteren naar anderen

Wij zullen actief bijdragen aan het delen van kennis over digitalisering ten behoeve van circulariteit en duurzaamheid en altijd met alle betrokken stakeholders samenwerken. Wij zullen open staan voor advies en voorstellen van andere partijen in de bouwsector.

Versterk de DigiC Community

De kracht van DigiC is dat we het samen doen. Dus wil jouw organisatie meehelpen aan de ontwikkeling en toepassing van digitale oplossingen voor de circulaire bouweconomie? Onderschrijf bovenstaande punten en sluit je kosteloos aan als supporter van DigiC!

Doe mee!

Word supporter van DigiC!

DigiC bestaat dankzij de kennis, ervaring en inzet van haar leden. Als supporter profiteer je van ons netwerk, kennis en lobby. We organiseren twee marktinnovatiedagen per jaar waarbij kennisdeling, matchmaking en community building centraal staan. Bouw samen met ons een breder netwerk op en deel jouw kennis! Meer informatie over de structuur van ons ledennetwerk en het programma vind je hier. Vul onderstaand formulier in en word supporter van DigiC!

Op de hoogte blijven van innovaties en ander ondernemersnieuws?